Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kirjailijat avaavat kaapin oven

Olemme vähän vähemmän kertoneet tässä blogissa itsestämme ja muuttaneet elämäämme enempi fiktion muotoon. Kirjan eli Arkisatuja aikuisille -teoksen julkaisu on kuitenkin siitä erikoinen asia, että muuten komerossa piileskelevän ujon kirjailijan on silloin syytä avata kaapin ovet ja kertoa jotain siitä, kuka hän oikein on ja miksi.

Ja mehän kerroimme - jos teitä huvittaa kuulla lisää, Yle Areenasta voi kuunnella perjantain Yle Puheen aamu-shown, jossa selostimme kaikenlaista kirjan synnystä siman pullotukseen (jonka Katja päätti hoitaa näppärästi loppuun julkkareiden jälkeen n. klo 2.30 aamulla). Meidän osuus löytyy kohdasta 02:05:20 klikkaamalla tästä.

Perjantaina pidettiin kavereille julkkarit pre-vappu-hengessä Jackie Barissa. Aloitteville kirjailijoille tai sellaisiksi haluaville kerromme nyt julkkareiden tärkeimmän tarkoituksen: se on keskimäärin ainoa kerta kirjailijan elämässä, jolloin signeeraus- ja selfie-pyyntöjä on aivan jonoksi asti. Kirjailija saa tuntea itsensä siis merkkihenkilöksi ja suosituksi tähdeksi ystävien iloisten kehujen ja selkään taputusten ansiosta.

Se on se hetki, jolloin apuraha-hylkäysten jälkeinen masennus kaikkoaa ja päätös siitä, että tämä on viimeinen kirja unohtuu: kirjailija kokoaa itsetuntonsa rippeet ja päättää jollain konstilla, jollain ajalla aloittaa ehkä sittenkin vielä yhden kirjan, kun tätä suosiota tuntuu sentään olevan! Olkoonkin, että kaikki fanit ovat ystäviä ja sukulaisia tai kustantamon edustajia. Mutta onhan heitäkin sentään kokonainen baarillinen vaivautunut paikalle! Matkalla menetykseen ollaan siis!

Olennaista on sekin, että skumppa virtaa, jolloin päästään oikein sellaiseen suuren maailman Hollywood-tunnelmaan. Katsokaa vaikka:

Keiju ja prinsessa skoolaavat hoville onnellisina.

Ihanat ystävät tiiviissä tunnelmassa. (Kuva: Okko Ojala)


Lavashow kustantaja Mirjam Ilvaksen kanssa. (Kuva: Okko Ojala)


Ihana kustannustoimittajamme Kukka-Maaria Kortesluoma on myös myyntitykki, joka möi 50 kirjaa loppuun (kiitos kaverit siitäkin!). (Kuva: Okko Ojala)

Oli kyllä todella hauskaa ja iloinen tunnelma - saimme myös hyvät vinkit jatko-osaan sekä Kiinan valloitukseen. Uusia ideoita syntyi Novelliblogiinkin, joten pysykää kuulolla ja muistakaa seurata FB-ryhmää, jonne päivitämme kirjakuulumisia kevään mittaan.

Lopuksi ekoja palautteita kriittisiltä lukijoilta: Inan äiti (79 v) liikuttui kirjasta kovasti, ja nauroikin välissä varmistettuaan, että onhan kyse nyt varmasti fiktiosta. Hän totesi, että kirja on "kiinnostava kurkistus seuraavan sukupolven elämän". Uskallamme suositella kirjaa äitienpäiväpakettiin eri ikäisille äideille, Akateemisen kirjakaupan lisäksi sen voi ostaa kätevästi vaikkapa Adlibriksestä täältä.

Kirja löytyy äänikirjana, jonka lukee Krista Putkonen-Örn – ja mukana on myös bonusraita. Kehtaamme suositella tätäkin formaattia, koska iloksemme Arkisatuja valloitti tänään BookBeatin ykkössijan Nousussa nyt -listalla. Jopas jotakin!

BookBeatissa ja Storytelissä on aina uusille kuuntelijoille ilmainen parin viikon koejakso, joten konseptia voi ensin testata rauhassa.Tässä tämän viikon kirjakuulumiset ja lisää fiktiota taas ensi perjantaina! Kiitos, että olette lukijoitamme - ilman teitä ei olisi syntynyt kirjaakaan! Skål! :)

Katja puuttuu kuvasta, mutta molempien puolesta: kiitos lukijat! <3 (Kuva: Okko Ojala)


Ei kommentteja

Ajatuksia, tunteita, rytmihäiriöitä? Sana on vapaa!

Sisällön tarjoaa Blogger.