Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIRJOITTAJAT

Mitä saadaan kun yhdistetään perhebloggaaja ja kirjabloggaaja? No tietenkin pieni mutta reipas novelliblogi, joka tarjoilee arkisatuja aikuisille!

Pientä novelliblogia kirjoittaa kaksi naista, jotka törmäsivät jatkuvasti arjen tarjoilemaan fiktioon, ruokakaupassa, taksissa, päiväkodissa ja kahvihuoneessa. Julkaisemme uuden jutun (melkein) joka perjantai.

Blogista julkaistin huhtikuussa 2019 riemastuttava tarinakokoelma, jossa on blogin parhaimmiston lisäksi myös läjä uusia juttuja. Kirjoittajia voit tukea ostamalla kirjan täältä tai kuuntelemalla tarinat bonusraitoineen äänikirjana.

INA WESTMAN on kirja-alalla työskentelevä vannoutunut kyldyyri-ihminen, joka lukee yleensä noin seitsemää kirjaa yhtä aikaa. Hän on onnistunut pakottamaan myös lapsensa lukemisen pariin ja meuhkaa lapsille lukemisen merkityksestä aina kun voi. Tämän lisäksi Ina on julkaissut ruuhkavuosihuumassa neljän vuoden sisällä kolme kirjaa: esikoisromaanin Syliin, maailmaa ja parisuhdetta saaristossa luotaavan romaanin Henkien saari sekä tietenkin Arkisatuja aikuisille yhdessä Katjan kanssa.

Blogi: Inahdus kirjailijablogi (jonka päivitys on hetkeksi jäänyt paitsioon)
Inan kirjoittamat tarinat löydät täältä >>

KATJA LAHTI on kirjailija ja sisältökonsultti, joka kirjoittaa enemmän kuin perhe ja kustantajat haluaisivat. Silloin kun Katja ei kirjoita, hän vaeltelee Espoossa luurit päässä, seuraa yleisurheilua, nautiskelee laskiaispullansa hillolla ja tuntee syvää sympatiaa kaikkia iltavirkkuja kohtaan. Katjalta on ilmestynyt yksi romaani, kaksi lastenkirjaa ja kaksi tietokirjaa.
Blogi: Project Mama
Katjan kirjoittamat tarinat löydät täältä >>

Ei kommentteja

Ajatuksia, tunteita, rytmihäiriöitä? Sana on vapaa!

Sisällön tarjoaa Blogger.